Att dra på semester

Vi har bokat en resa till solen i februari! Insett att det matchar (åtminstone enligt appen) W:s nästa utvecklingssteg, haha, bra tajmat! Det kombinerat med att den lilla damen nog kommer att vilja prova på att gå överallt och hela tiden kommer att bli en utmaning!

Både jag och A har nog insett att resan kan bli lite hursomhelst och en prövning meeeeen det ska bli FANTASTISKT skönt att få lite sol, att någon annan lagar maten (okej, här är jag ju iofs redan redigt bortskämd med en man som ofta står i köket), någon som diskar och lite miljöombyte!

Vi håller tummarna för lite schysst väder nu!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>