Att äta nachosemla

Ja alltså, är man en sucker för socker och bakverk så är det ju klart att man måste testa ”nachosemlan”. Jag ligger ju efter med tidigare årens ”trendsemlor” (semmelwrapen, prinsessemlan) – får kanske bli mitt mission att hitta sådana nu den sista tiden på föräldraledigheten.

Så hur var den?! Är man ute efter en semla med fluffig bulle så blir man besviken. Men det är ju också ofta där det fallerar – bullen. En torr bulle kan ju få vilken semla som helst att bli urtrist. Så det är ju ett smart drag att göra något helt annat av den – t ex att satsa på knaprig deg. Jag tyckte att den var helt fantastisk. Mandelmassan föll mig i smaken, grädden var lagom vispad. Kul att få ”dippa” och bestämma själv hur mycket eller lite mandelmassa och grädde som jag vill ha åt gången. Har ju provat två grejer från Mr Cake tidigare och även de var ju grymma. Så han (eller ja de) fortsätter att imponera.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>