Att ha haft lediga dagar tillsammans

Nu är vi hemma igen sedan ett par dagar tillbaka! En vecka i väst gick otroligt snabbt! Vi hann umgås mycket med familj, vänner och hitta på diverse aktiviteter samt fira jul i efterskott och fira in det nya året! W fick så många och fina julklappar att det inte är klokt!! Redigt bortskämd den lilla tösen! Nu dröjer det kanske lite innan vi åker igen – men som tur är får vi besök istället inom kort!

Snart är julledigheten slut och jag och W spurtar in i det sista av föräldraledigheten. Hur kan det ha gått ett år?? Blir fint att A och W får en massa tid tillsammans men det känns väldigt konstigt att jag ska vara den som går till jobbet tidig morgon och sedan komma hem på sen eftermiddag!

Påtal om att det snart har gått ett år. Ja, det innebär ju också att vi har en snart 1-åring här hemma! ETT ÅR! Det måste vi fira såklart! Har precis drämt iväg en order till partytajm… hur mycket roliga kalasgrejer finns det inte?!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>