Att ha vunnit i en tävling

Just det ja! Jag var ju med i en instagram-tävling för ett tag sen och kammade hem pris! Så himla roligt! Vann en linoljefärg (den skulle dock brytas och väntar på mig i butiken) och lite linolja i olika former. Ska bli spännande att testa Kulturhantverkarnas grejer. Tidigare har jag ju endast målat lite med Engwall och Claessons. Jag fick välja kulör och även utomhusfärg (väldigt generöst!) så jag valde en grön som vi ska måla dörren med framöver!

Ett extra plus får de för sina mycket stiliga förpackningar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>