Att stänga för säsongen

Nu har vi stängt landet för säsongen även om det blir en övernattning i november med familjen då vi ska käka julbord i bygden – mys! Kommer högst troligt att bli svinkallt så vi får packa med oss ordentligt med kläder och elda på elementen ordentligt! 

Vi har under två helger varit ute och plockat svamp! Ena gången med svärmor och svägerska och andra gången med F&F&P! Vi hittade svinmycket trattisar nu senast! Tur att min snälla svärmor och svägerska lärde mig hur de ser ut (och vilka luringar som finns)! Det har varit grymt mysigt att ha besök! 

Under helgen som var kunde vi typ avsluta räcket-projektet. Blev toppenbra tycker jag! Nu ska vi bara få till en grind också så blir det rejält hund- och barnsäkrat!

Före:
Efter:

Och sedan en bild på det numera färdigvaxade bordet… bara för att det är så sablans snyggt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>