Att visa före och efter

Jag tycker att det är kul med före- och efterbilder. Kanske är sjukt ointressant för alla andra men det hjälper iaf mig att minnas förändringen och att se resultat!

Tänk vad lite silverputs kan göra ;-). Fatet har vi fått ta över från mina kusiners farmor.

Före.
Efter.

Jag tycker att spegeln är så himla fin och blev glad när jag hittade den på Zara Home för ett helt okej pris! Nu kommer man inte undan längre med oborstat hår på landet, haha. Har alltså efter över ett år fått upp den första och enda spegeln i huset.  Bredvid spegeln hänger en liten vägglampa fyndad på Myrornas! Måste dock trixa lite med den innan vi kopplar in den då den är ojordad. Säger det igen, är så sjukt kul att fynda begagnat! Det tar verkligen tid att möblera upp – men jag tror att slutresultatet kommer att bli toppen!

Det har hittills varit mest fokus på vardagsrum och kök. Skulle vilja få tag på ett skåp, en matta samt få till ett matbord med tillhörande bänk innan det är så gott som färdigmöblerat i vardagsrummet. Till köket skulle jag vilja måla det matbord som jag hittade i en av bodarna samt hitta några passande stolar.

Nästa år är ju W lite större så då kanske det blir lämpligt att fokusera mer på hennes rum/hörna. Även vårt sovrum skulle må bra av lite mer möblemang men det tror jag får komma sist…om jag nu inte råkar trilla över en passande sänggavel förstås ;-).

Det är ju bara det att det finns exteriöra saker att ta hand om också. Men jag tycker att det känns lite viktigt att få till lite mys/hemtrevlighetskänsla för att vi också ska trivas under tiden som det fixas lite.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>