Att fylla 6 månader

Hurra! Idag fyller lilla W 6 månader. Hur kan tiden gå så snabbt?! Ett helt halvår har hon nu bott utanför magen! 

Nu kan hon förflytta sig på golvet (man lägger ned henne på ett ställe och hittar henne på ett annat), hon har fått två tänder (båda i underkäken), hon tycker att hundar är helfestliga och skiner upp som en sol när de går förbi (M är dock fortfarande måttligt road), hon älskar att äta (särskilt gröt) men har nog börjat tröttna lite på maten son jag producerar, hon har ett jäkla humör och har i veckan sovit två hela nätter (plötsligt händer det!). 


Grattis lilla älsklingen som börjar bli så stor!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>