Att ha semester 

Tjaa jag är ju ”ledig” ett tag till men nu har världens bästa karl semester. Vi spenderade den första semesterveckan i väst och det var en mysig vecka på alla sätt och vis. Tyckte att vi tog det rätt lugnt men hann ändå träffa familj, släkt och vänner! Vi fick barnvakt över natten för första gången och det gick tydligen väldigt bra förutom att vår lilla fis vägrade flaskan! Men det fanns gröt och det verkade inte vara henne emot :-). Jag och karln fick tid för en 6-rättersmiddag och övernattning på Alberts. Var helt klart toppen! Den sista bröllopspresenten tror jag allt att det var! Vi fick fina upplevelser som vi har kunnat njuta av lite fördelat under två års tid! 

Så nu är vi hemma och nästa tripp går till landet! Men bara en kortis. 6 veckor kvar av mannens semester – fint det! 


Varm hund idag på promenaden! Han hade dock gått väldigt mycket innan han fick ta igen sig där ;-). 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Att ha semester 

  1. Vi älskar’ och gör det gärna igen! Tur att gröten funkade fint, nästa gång äter hon säkert smörgås Det är supermysigt att få rå om henne själv, men det var så härligt att få hänga med er, hela familjen, så mycket! ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>