Att vara 15 veckor gammal

15 veckor har gått sedan lilla W såg världens ljus! Idag kan hon le, skratta, rulla från mage till rygg, nästan rulla från rygg till mage och stoppar precis allt hon kommer över i munnen. Vilken utvecklingskurva! 

Förra helgen spenderade vi med kära familjen, först på landet och sedan en natt i Sthlm. Supermysigt! Jag och A fick barnvakt ett par timmar under lördagen och var ute tillsammans utan barn för första gången sedan W kom. Jag känner mig så otroligt tacksam över att W har så många kärleksfulla och omtänksamma personer omkring sig! 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Att vara 15 veckor gammal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>