Att blanda gammalt och nytt

Det är ju SÅ kul att leta grejer till torpet. Och fullständigt livsfarligt. Rent ekonomiskt är det ju kanske inte bästa tiden men det är ju liksom nu som jag känner att jag har tid. Det blir en del ”pinterestande” och när man fått upp inspirationen där börjar jakten. Hittade denna FANTASTISKA redskapsstång på Nacka Byggnadsvård. Men vi kommer hänga handdukar, grytvantar etc på den. 


”Fyndade” även lite på H&M Home online. Höll på att smälla av när jag såg storleken på paketet. Fick packa om så det var tur att vagnen har lastutrymme och att jag innan köpt en lampa på Myrornas som jag fick frakta i en Ikea-kasse. Får fota den när den hänger på plats – sjukt nöjd. Och så roligt att kunna köpa lite begagnat! 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Att blanda gammalt och nytt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>