Att ha haft premiärtur på landet för i år.

Nu lämnar vi landet efter tre dygn. W har väl sovit lite sådär men det har gått bra. Det börjar äntligen kännas lite mer som ett hem även om det finns massor att göra. Vi blev ”attackerade” av några äckliga flygfän första och andra natten, uack – landet är inte bara en idyll haha! Vi lyxade till det med lite värme också så vi har haft mellan 15-20 grader inomhus, inte dåligt det!

Vi har även inspekterat golven som har blivit hårdvaxade med pigment. Vi är supernöjda med resultatet! Tyvärr så åkte det bort färg på golvsocklarna i vardagsrummet då golvkillarna var noga med att tejpa för att skydda dem. Lite dåligt grundjobb tydligen så det får vi nog göra om framöver. 

Kommande vecka ska jag försöka gå på jakt efter lite ”piff”…kuddfordral och sånt! 

Denna helg har vi (förutom att fira A som fyllde år):

  • Städat
  • Möblerat lite
  • Byggt ihop spjälsäng och skötbord
  • Handlat och målat virke för att göra om ”panelen” på farstukvisten. Så den sågade A till och satte upp igen
  • Skruvat upp handtag och knoppar i köket
  • Skruvat upp några krokar

Det tar en faslig tid allting men det blir ju bra! Och jag får öva på tålamodet och begränsa antalet projekt som sätts igång haha.blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>