Att ha firat sin 30e födelsedag! 

Det blev en hel födelsedagshelgvkan man säga. På morgonen fick jag frukost på sängen och paket av min kära man och dotter! Under dagen kom det lite gratulationer och blombud. Även min bror tittade förbi oannonserat på morgonen haha!

Sedan väntade ett naprapatbesök och veterinären med M. Däremellan klämde vi in en brunch på Sthlm Brunch Club. Det var väldigt fräscht och gott! Deras milkshakes såg sjukt goda ut men får vänta lite där eftersom jag håller uppe med mjölk (och ägg). 


A skulle på konsert på kvällen så jag och W hade tjejkväll och provade att beställa hem burgare vis Uber eats från Burgers and beers. Grymt smidigt men restaurangen tabbade sig rejält genom att skicka med dressing/sås som var majonäsbaserad trots att jag skrev att mjölk och ägg inte fick förekomma. Tur att det vara var jag som fick det och inte en superallergiker. Även oerhört oproffsigt bemötande när jag ringde. Mailade och hoppades att det skulle komma fram till restaurangchefen men ingen har hört av sig så det är riktigt trist. Så nää, ät inte där om ni är allergiska! 

På lördagen hade A hyrt bil och bokat brunch på Häringe slott. Supermys! Efter det åkte vi en snabbis till Ikea som jag sprang igenom och plockade på mig grejer rekordsnabbt då A fick vänta med M och W ute. 


En toppenhelg med min fina karl och familj!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>