Att fylla 1 månad 

Idag fyller W en hel månad men även exakt fyra veckor. Vid den här tiden för fyra veckor sedan började jag alltså få lite mer värkar. Tiden går så oerhört snabbt och även om jag är förundrad över att A och jag faktiskt har skapat henne så känns det samtidigt helt naturligt och som att hon har varit hos oss hela tiden. Det är en märklig känsla! 

Dagen till ära har vi varit på kontroll hos barnläkaren. W är nu 53 cm lång och är nästan uppe i fyra kilo! Häftigt! 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Att fylla 1 månad 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>