Att ha hittat och påbörjat ett nytt jobb

Det gick ungefär en vecka i arbetslöshetens tecken och sedan fick jag beskedet om att ett av jobben som jag sökt var mitt! Jag passade dock på att ta lite semester mellan och var ledig i totalt 3 veckor. Det var ett klokt beslut. Mitt gamla jobb har tagit väldigt mycket kraft mentalt och det var skönt att kunna ladda om – och det var verkligen något som behövdes då det finns hur mycket att göra på mitt nya. Trots att det är så groteskt mycket att göra så känns det fantastiskt kul. Jag får ta mycket eget ansvar, lägga upp och planera arbetet själv och det är en platt organisation. Det är liksom ett chefsled(!). Detta är jag inte alls är van vid då jag kommer ifrån linjeorganisationerna med låååååååånga chefs- och beslutssteg.

Det känns så bra i magen och jag hoppas att det kommer att fortsätta så.

Två veckor jobbade jag och sedan var det dags för semester ”igen”. Jag och mannen var i Japan – men det förtjänar ett eget inlägg eller kanske två t o m. Fantastiskt land på många sätt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>